probably the most ...erratic music blog you have ever seen!

ZZ Top-Eliminator

Λιγες μερες μονο εμεναν μεχρι την μεγαλη συναυλια των θρυλικων ΖΖ Top στην Αθηνα. Για πρωτη φορα στην χωρα μας το μεγαλο συγκροτημα απο το Huston του Texas. Φτιαχτηκαν το 1969 απο τους Billy Gibbons, Dusty Hill και Frank Beard και η συνθεση τους εχει μεινει σταθερη μεχρι και σημερα! Οι δυο πρωτοι αρνηθηκαν το 1984 ενα εκατομμυριο δολλαρια απο μεγαλη εταιρια καλλυντικων για να ξυρισουν τις γενειαδες τους, λεγοντας οτι ειναι πολυ ασχημοι χωρις αυτες! Το Eliminator ειναι ο 8ος δισκος τους (1983), και μακραν ο πιο επιτυχημενος τους, αναγκαζοντας και το Rolling Stone Magazine να το καταταξει #39 στα 100 καλυτερα αλμπουμς των 80'ς και #396 στα 500 καλυτερα ολων των εποχων. Αγαπημενο συγκροτημα των τσοπεραδων της Αμερικης, με αξεχαστα live shows, και εκπληκτικη παρουσια των δυο frontmen του συγκροτηματος. Τυχεροι οσοι τους ειδαν το σαββατο 24.10.2009!




diomidis music

4 σχολια ως τωρα!:

Slartibartfast said...

Θα πας;;;;

Με ψήνει ο κολητός... αλλά δεν καίγομαι.

Diomidis said...

να πας, να πας!!!
εγω ειμαι Κρητη ρε συ, αλλιως θα πηγαινα...

Slartibartfast said...

Τελικά δεν ήταν άσχημοι οι αξύριστοι παπούδες!!!

Αν και τρία ατομάκια, γεμίζανε άνετα τη σκηνή και βαράγανε από ροκιές και μπλουζιές έως και σκληρό ροκ.

Σε κάποια σημεία βέβαια βαρέθηκα κάπως, αλλά τουλάχιστον στο τέλος μας ανταμείψανε αφού παίξανε τρία-τέσσερα ξακουστά τους και ξεσηκώθηκαν όλοι.

Επίσης εντύπωση μου έκανε ότι αν και περίμενα πολλούς "παπούδες", τελικά είχε αρκετή πιτσιρικαρία, το μεγαλύτερο ποσοστό δηλ.

Diomidis said...

Τελικα πηγες ε; Καλα εκανες!
Ειστε τυχεροι που μενετε Αθηνα παιδια, για μενα ειναι δυσκολο να ερχομαι για live αν και εχω ερθει παρα πολλες φορες για το λογο αυτο.
Και εις αλλα με υγειαν!

Next previous home
Related Posts with Thumbnails
 
all alfred newman images by © MAD magazine | © copyright 2009 diomidis